Web sitemize hoşgeldiniz, 05 Aralık 2016

Facebook Hesabı Nasıl Silinir?

Facebook kullanıcıları genel olarak hesap silme işlemi yerine dondurma işlemini kullanmaktadırlar. Dondurma işlemi geçici süreliğine olan bir işlemdir ve daha sonradan facebook hesabı açılmaktadır. Ancak bir daha o facebook adresini kullanmayacağından, kullanmak istemediğinden emin olan kişiler facebook hesaplarını kalıcı olarak silmelidirler.
Facebook hesabı silinmeden önce bilinmesi gereken iki önemli detay bulunmaktadır. Facebook hesabı silindikten sonra bir daha o facebook adresinin yeniden açılma imkânı bulunmamaktadır. Bunun için de o facebook adresini bir daha kullanmayacağınızdan emin olmalısınız. Eğer ki bir daha o facebook adresini kullanma ihtimaliniz bulunuyorsa o halde facebook adresini silmek yerine dondurmayı tercih ediniz. Bunun dışında facebook hesabı silindikten sonra eğer ki bir sayfanın ya da grubun yöneticisiyseniz aynı şekilde o sayfa ve grup da silinecektir.
Facebook hesabınızı silmek için öncelikle facebook uygulamalarını silmeniz gerekiyor. Facebook uygulamalarını açın ve uygulamalarının yanında bulunan tüm x işaretlerine basarak uygulamaları kaldırın. Bu kaldırma işleminizi yapmadan facebook hesabınızı silme imkânınız bulunmamaktadır. Uygulamaların tamamını sildikten sonra alt kısımda bulunan bağlantıdan hesabımı sil alanına tıklamanız öneriliyor. Hesabınızı silerken size facebook şifreniz sorulmaktadır. Facebook şifrenizi doğru bir şekilde girdikten sonra sizin robot olmadığınızı kanıtlamak için güvenlik ifadelerini de kutucuğa girmeniz gerekmektedir. Bu işlemi de yaptıktan sonra tamam butonuna tıklayarak hesabınızı kalıcı olarak silmiş olursunuz. Facebook hesabınızı sildikten sonra iki haftaya hesaba girme denemeleri yapmamanız gerekiyor.

HABERİN DEVAMI

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz